Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE: Mobilt frivilligcenter

PRESSEMEDDELELSE: Mobilt frivilligcenter

12/12/23

Frivilligcentret og foreningerne vil ud i lokalområderne i campingvogn

NordeaFondens pulje ”Mere liv i det lokale” har støttet projekt ”Mobil frivilligcenter”, der har gjort det muligt for frivilligcentret at købe en campingvogn, som medlemsforeningerne også kan låne.

Frivilligcenter Aabenraa vil gerne understøtte frivilligheden i hele kommunens geografiske område og har længe ønsket en mulighed, der kan give mere synlighed og gøre det lettere at servicere foreninger i alle kommunens afkroge, så de ikke altid behøver at komme til Aabenraa by. Så da én af de foreningsfrivillige tidligere på efteråret foreslog en campingvogn med frivilligcentrets logofarver, som medlemsforeninger kan låne til diverse events, var centerleder Gry Mortensen ikke sen til at sende en ansøgning afsted til NordeaFonden.

”Lige som frivilligcentret har også vores foreninger brug for at kunne vise flaget rundt omkring i kommunen. I vores ende af landet er der mange små sociale foreninger, som kæmper for at skabe samling for medlemmerne på tværs af det store geografiske område. Ofte er der få frivillige kræfter til at gøre foreningen relevant og synlig – og mange er tilmeld frivillig i flere foreninger. På baggrund af én enkelt frivilligs super gode idé - plus efterfølgende flere interessetilkendegivelser blandt medlemmerne - vurderede vi derfor, at det også ville være særdeles værdifuldt for dem med en mobil enhed i frivilligcentret”, forklarer centerleder Gry Mortensen.

Ifølge planen kan campingvognen bookes af medlemsforeningerne på den anden side af nytåret, og det bliver frivillige, der står for udlån.

Læs evt. om puljen ”Mere Liv i det lokale”: Liv i det lokale | Nordea-fonden (nordeafonden.dk)

Spørgsmål rettes til centerleder Gry Mortensen på tlf. 53700839 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Læst: 232