Skip to main content

Bliv frivillig

Har du lyst til at være frivillig hos en forening i Aabenraa Kommune?

Har du to timer om ugen - eller måske to dage i måneden?

Skal det være indenfor det sociale område?

Skal det være indenfor kultur eller idræt?

Brænder du for bestyrelsesarbejde?

Har du lyst til at blive en del af Frivilligcenter Aabenraa?

Send en mail, ring eller kig ind i centrets ordinære åbningstid, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at blive frivillig i centret eller hos én af kommunens mange foreninger. Frivilligcentret rådgiver også om frivilligt arbejde med henblik på afprøvning af kompetencer, opnåelse af CV-points mv. Og vi tilbyder også praktikforløb.

I centrets indgangsparti finder du bl.a. en væg med aktuelle ledige frivilligjobs samt brochurer om foreningerne. Du er altid velkommen til at kigge ind og orientere dig.

Frivillig hos Frivilligcenter Aabenraa: 

- Gruppeleder for Kom Videre Mand

- Telefonven i projekt Telefonkaffe

- Værtinde for "Ammestuen"

- Kommunikationsfrivillig til "Frivilligportrætter"

- Eventkoordinator: "Vindue for en forening", Frivillig Fedag og andre events

- Andet, som du har lyst til at bidrage med?

 

Vi afklarer opgaverne og afstemmer forventninger, inden du starter som frivillig hos os. Samtidig bliver du del af et lille frivilligcenter i stor udvikling, hvor nye idéer gribes og projekter sættes i gang, så der er rig mulighed for at få hænderne i mange spændende opgaver, hvis man har lyst til mere. 

Læs her i denne privatlivspolitik, hvordan Frivilligcenter Aabenraa behandler dine personlige oplysninger. 

 

Frivilligt arbejde i kommunens foreninger

Kom gerne ind og besøg os i åbningstiden og hør mere om mulighederne for frivilligt arbejde. Vi rådgiver meget gerne ud fra dine interesser, tidsmæssige ressourcer mm. Eller måske har du brug for kompetencegivende frivilligt arbejde med henblik på uddannelse eller karriereskift? Den klarer vi snildt! :-) Du kan også nøjes med at kigge på vores opslagstavle med frivilligjobs, der hænger i vores indgangsparti. Der hænger vi aktuelle jobopslag fra foreninger og www.frivilligjob.dk , hvor du kan søge på Aabenraa, dine interesser mm.